More

Wie zijn jullie

Onze opdrachtgevers kunnen al sinds 1970  bij ons kantoor terecht voor bemiddeling bij aankoop, verkoop, taxatie, verhuur en het beheer van woningen en bedrijfsruimten.

Maar de eerste en belangrijkste bemiddeling is die tussen u en ons. Wij willen dat u zich op uw gemak voelt en vertrouwen heeft in ons.

Ouderwets

Wij zijn makelaars die het oude ambacht van makelaar nooit uit het oog verloren zijn en wij zijn er trots op wanneer u ons ouderwets noemt. U verdient namelijk de tijd en aandacht die u bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfsruimte nodig heeft. Om deze reden werken wij ook alleen in opdracht. Wij ontvangen graag onze courtage maar het doet ons een plezier als u profijt van ons werk heeft gehad. Daar ligt de echte winst.

Ons team bestaat uit twee volledig be√ędigd makelaars en een makelaar in opleiding en onze levende mascotte Molly. U bepaalt zelf of u met een mannelijke of vrouwelijke makelaar aan de slag wilt.

Wij bemiddelen vooral in woonhuizen, appartementen, bedrijfsruimten en monumenten in de Jordaan, aan de grachtengordel en in de rest van de Amsterdamse binnenstad. Maar ook in andere Amsterdamse wijken zijn we actief, met 53 jaar historie is geen stukje stad ons vreemd.

Sinds de oprichting van ons kantoor zijn wij ook actief in Waterland, het landelijk gebied ten noorden van Amsterdam. Dus als u toe bent aan natuur en rust dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Als geschoolde Waterlandse makelaars kunnen wij U bedienen vanuit onze vestiging in Zuiderwoude.

memoires-van-een-amsterdamse-makelaar-in-ontroerende-zaken

Bestel het boek

Memoires van een Amsterdamse makelaar in on(t)roerende zaken